Om Oss

Hejsan och välkommen till Syskonvagn.nu!

Superkul att just DU har hittat hit till oss.

Eftersom du just nu läser detta så antar vi att du är intresserad av att veta lite mer om denna sajt. Och kanske varför den finns.

Vår förhoppning, och vårt mål, med syskonvagn.nu är att guida dig och göra ditt köp av Syskonvagn lite enklare och smidigare.

Till din hjälp har vi en rad sidor med information, tillverkare, butiker, jämförelser och recensioner av marknadens bästa och mest användbara syskonvagnar.

När andra barnet kommer..

Har man inte tänkt på det tidigare (fast det gör man ju i stort sett alltid) så kommer man att garanterat märka av det första gången hela familjen ska ut och gå.

Vart ska vi göra av barn nummer 1, som nu är t ex 2 år. Gå kan hon ju inte göra, inte så långt. Vad gör vi? Ståbräda? Ja det är ett alternativ men ett kortsiktigt sådant.

Det som behövs i detta läge är en syskonvagn!

Alltså en barnvagn där man får plats med två barn, antingen som är jämngamla (tvillingar) eller med något/några år emellan.

På marknaden finns det flera olika sorters vagnar och vi försöker så gott som bara möjligt är guida dig mot rätt vagn. En modell som passar dina behov perfekt. När du sedan kommit fram vilken typ av vagn som är rätt för dig och din familj så hoppas vi kunna leda dig till just den rätta. Detta med hjälp av våra recensioner, guider och jämförelser.

Här hittar du till exempel våra stora guide till den Bästa Syskonvagnen!

Skulle du med hjälp av vår sajt och våra jämförelseguider hitta en syskonvagn som du blir nöjd med. Då vill vi väldigt gärna höra det.

Dela gärna sajten med andra och skriv ett litet mejl till oss med ett uppmuntrande ord 🙂 – det uppskattas enormt mycket!

Övrigt

Har du några frågor eller tips på något vi missat. Då är du mer än välkommen att ta kontakt med oss. Enklast gör du det via formuläret här!

Vi försöker alltid att producera en så bra tjänst som möjligt. Därför kommer vi att kontinuerligt att producera nya artiklar, jämföra nya vagnar och alltid se till att hålla sajten så aktuell som bara möjligt är. Men då detta är en sidosyssla som endast ger mycket små inkomster så kan det ibland ta lite tid för oss att uppdatera med nytt innehåll.

Tack för att Du besöker oss här på Syskonvagn.nu!