Köpa Tripp trapp stol

Köpa Tripp trapp stol – Smart och säker barnstol!

En tripp trapp stol är en otroligt populär barnstol som är älskad av många barnfamiljer, av ett flertal olika anledningar. En fördel är att ditt barn från en tidig ålder får möjlighet att vara mer inkluderad under familjemiddagarna och har en stol att växa i.  

Är du nyfiken på tripp trapp stolens funktioner och fördelar? Här nedan ska vi kika lite närmare på tripp trapp stolar och om det kan vara någonting för dig! 

Vad är en tripp trapp stol? 

En tripp trapp stol är en barnstol som kan användas av ditt barn från en mycket tidig ålder och gör att hen blir mer inkluderad under middagarna. Det är en barnstol som även växer i takt med barnet och när ditt barn blivit äldre kommer du inte behöva köpa en ny. Det är därför en mycket smart investering för den som vill kunna använda stolen i många år framöver. 

Fördelar med en tripp trapp stol 

Tripp trapp stolar har en hel del fördelar som också är varför den ständigt ökar i popularitet. Den största fördelen är att stolen växer tillsammans med ditt barn. Ditt barn kan börja sitta i en tripp trapp stol när han eller hon lärt sig sitta utan stöd. Sedan kan den fortsätta användas tills det är dags för ditt barn att sitta på en vanlig köksstol.  

Vilket leder oss till ännu en fördel. Livslängden på dessa stolar är mycket långa och när ditt barn växt ur den, kan den fortsätta att användas av yngre barn som kan växa i takt med den. Ännu ett stort plus med en tripp trapp stol är möjligheten till att kunna justera sätet i en mycket hög grad. 

På så vis får ditt barn en så bekväm och behaglig upplevelse som möjligt vid matbordet. Det finns även en skiva där ditt barn kan ha sina fötter för en ännu större komfort. Du kan dessutom flytta skivorna på stolen i alla lägen som stolen tillåter.  

I en barnstol som detta kan ditt barn röra sig mycket mer fritt, men på ett säkert sätt. Fördelarna med denna stol är många och det är därför förståeligt varför så många barnfamiljer väljer just en tripp trapp stol.  

Är en tripp trapp stol säker att använda? 

En tripp trapp stol är en mycket säker barnstol att använda ur ett konstruktionsperspektiv, men det finns även en hel del saker du själv kan göra i din omgivning för en alltmer säker användning.  

En tripp trapp stol bör alltid stå på en jämn yta. Detta är mycket viktigt då det hindrar stolen från att tippa och ramla bakåt. Någonting du även bör använda till stolen är förlängarna som följer med vid köp.  

När ditt barn fortfarande är väldigt litet är det bra om du använder dig av en sele. Den kan enkelt kopplas på och av ifrån stolen och är även någonting som ökar säkerheten markant. Se till att selen är både bekväm och rätt i storleken för bästa möjliga komfort.  

När kan mitt barn börja använda en tripp trapp stol? 

Ett barn kan börja använda sig av en tripp trapp stol när han eller hon klarar av att sitta på golvet själv helt utan stöd, vilket brukar vara runt 6 månaders ålder. Innan detta bör ditt barn inte använda stolen på grund av säkerhetsskäl.