Britax - B-Agile Double Syskonvagn Recension

Britax B-Agile Double Syskonvagn – Recension

Britax B-Agile Double Syskonvagn är den perfekta vagnen för den växande familjen. Den klarar av både den nyfödda bebisen som storasyskonet som väger upptill 23 kg. Denna barnvagn är alltså designad för att ta två barn – det enda alternativet om det är dags för tvillingar!

Britax vagnen är en lättviktare som dels är smidig att använda men som också på ett enkelt sätt kan fällas ihop vid transport i t ex bil.

Här kommer vår recension av vagnen och förhoppningsvis kan du efter att ha läst denna med lite mer kött på benen bestämma om detta är syskonvagnen för dig.

Här är Specifikationer vi Gillar

Här ger vi dig några av de detaljer och specifikationer som vi verkligen uppskattar med denna vagn:

 • Den har en lätt ram av aluminium. En lätt vagn är enkel, att hantera och att köra.
 • Med en enkel hopfällningsmekanism blir den ett enkelt objekt att resa med. Du får lätt plats med den i dins bils bagageutrymme – smidig resekamrat.
 • Handtagets höjd kan med lätthet justeras. Detta bidrar till att hela familjen kan vara med och köra vagnen. Perfekt när det äldre barnet tröttnat på att åka och istället vill köra (vi har alla varit där..).
 • Den har bra förvaringsutrymmen på flera ställen runt vagnen. Speciellt stort är självklart förvaringen under vagnen, där får du plats med en stor väska.
 • Riktigt bra fjädring som gör att barnen sitter tryggt och behagligt även om vägen är ojämn. Det gör det även enklare att skjuta vagnen framåt på dåliga underlag.
 • Syskonvagnen har även en perfekt storlek vilket gör att den med lätthet passerar genom de flesta vanliga dörröppningar. Något som är extra skönt att veta när man är ute och går på mer outforskad mark.

Säkerhet och Bra detaljer

Som förälder är det få saker som ger en sådan trygghet och känsla av avslappning som att veta att dina barn är i säkra händer. Denna vagn är designad så att du ska känna just så.

Här är några av de säkerhetsdetaljer vi gillar mest:

 • Britax B-Agile är enkel att hantera och har starka stabila hjul som dels gör att vagnen rullar lätt och smidigt men även håller den upprätt i alla lägen. De minimerar på så sätt i stort sett alla möjligheter till olyckor, som t ex vältning.
 • De bakre hjulen är utrustade med en broms som kan skötas med hjälp av endast en fot. Den låser båda hjulen bak men även hjulen fram kan låsas.
 • Båda barnen sitter tryggt, behagligt och säkert med hjälp av ett 5-punktsbälte med vadderade justerbara remmar.
 • Båda sätena kan ställas in i ett flertal olika positioner, oberoende av varandra. På så sätt sitter alltid barnen skönt och komfortabelt.
 • Vagnen är utrustad med två extra stora suffletter som kan ställas in individuellt. Ett bra skydd mot solens varma strålar.
 • På ovansidan (baksidan) av suffletten sitter ett fönster där du kan titta till barnen under turen. Där sitter också ett ventilationshål täckt av nät som bidrar till en behaglig temperatur inne under suffletten vid varmt väder.,

Färger och Modeller

Britax B-Agile Double syskonvagn i ChilirödSyskonvagnen Britax B-Agile Double finns tillgänglig i tre färger. Den finns också i olika modeller beroende på år och färgval. Detta är något du ska vara uppmärksam på.

Väljer du antingen färgen Röd eller Svart så finns nyare modeller. Fråga i butiken eller kolla verkligen upp det om du handlar online. Det skiljer inte så mycket mellan dem men försöka att få tag på senaste modellen. Det är alltid skönt att veta att man har det senaste inom säkerhet osv.

Sammantaget Betyg

För dig som väntar tvillingar eller ett andra barn är Britax B-Agile syskonvagn ett bra köp. Den har flera av de saker vi letar efter i en vagn och kommer att fungera till väldigt mycket av de den är tänkt att använda till.

Skulle du även vilja springa med din vagn finns det dock bättre och andra alternativ. Men som daglig vagn är den smidig och fungerar bra i många situationer.

Vi kan med lätthet rekommendera denna vagn. Ett bra köp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *