BOB - Revolution SE Duallis Syskonvagn Recension

BOB Revolution SE Duallie Syskonvagn – Recension

BOB Revolution SE Duallie Syskonvagn är en vagn som är designad och framtagen specifikt för att användas ute. Speciellt för aktiva människor, oavsett om det handlar om sport, turer till zoo, strandpromenader eller shoppingturer. Den är det perfekta alternativet.

Med ett rörligt framhjul så blir den otroligt enkel att manövrera samt hantera i trånga utrymmen. Det går också att utmärkt att låsa när det är dags att springa med vagnen, i t ex lite knölig terräng. Den är även utrustad med en fjädring som verkligen är funktionell och ger en väldigt behaglig tur för barnen även i stökig terräng.

Sätena erbjuder bra med plats och ger en behaglig komfort. Vagnen är väldigt lätt och kan med lätthet fällas ihop i två enkla steg, vilket gör en extra smidig när det är dags att hoppa in i bilen och förflytta sig.

Vad vi Gillar med denna Syskonvagn

Här är de huvudsakliga detaljerna och specifikationerna som gör denna vagn till vad den är:

 • Framhjulet är fullt svängbart och 12.5-tum stort vilket ger en bra svängradie samtidigt som det även är låsbart för snabbare löpturer. Ger en stabilare gång.
 • Ramen är tillverkad av stark aluminium och cromoly stål vilket gör den lätt och tillsammans med dess tvåstegshopfällning är den en dröm att hantera.
 • Dess utomordentliga fjädring är justerbar för att snabbt kunna anpassas till underlaget, ger en mer behaglig åktur.
 • Vagnen klarar av en vikt, barn och packning, upp till 45,5 Kg barn med längd upp till 112 cm.
 • De båda sätena är tillverkade i tvättbar tålig polyester med en vattenavvisande sufflett. De har dessutom ett 5-punkts bälte som är bra vadderat och sätena går också att fälla, individuellt, till en vinkel av 70 garder från vertikalt läge.
 • Den har fälgar i polymer material och lufthjul med tåliga däck. Lagren i fälgarna är kapslade vilket ger en längre livslängd. Hjulen tas enkelt av med hjälp av en snabbkoppling.
 • Denna modell kommer även med en tillbehörsadapter som gör den enkel att använda tillsammans med ett babyskydd och en mellanmålsbricka.

Säkerhet och Bra detaljer

Revolution SE Duallie Syskonvagn från BOBDenna syskonvagn ger dig som användare en rad med bra och smidiga detaljer samtidigt som den är säker att använda, både för dig och för barnen i den.

Här är några utav dem:

 • Den kommer med individuellt justerbara suffletter som fungerar som skydd mot diverse väderelement. I suffletten finns även ett fönster som du kan använda för att hålla ett öga på barnen.
 • Hjulen, som består av en luftfylld slang och däck, kommer tillsammans med vagnens fjädring att ge en behaglig och smidig åktur för barnen, oavsett hur terrängen ser ut.
 • Med flera stora förvaringsutrymmen, på insidan, utsidan och under vagnen, kommer du garanterat få med dig att du behöver.
 • Handtaget är komfortabelt och väl vadderat. Det har dessutom en säkerhetsanordning som du fäster runt handleden vid löpning.
 • Med dess fotbroms så vet du att vagnen står säkert när den är parkerad.
 • Barnen sitter säkert och behagligt på plats med hjälp av vadderade remmar och ett bälte med fempunktssystem.

Om barnvagnsmärket märket BOB

Alla vagnar och modeller från BOB är tillverkade med hjälp av den senaste teknologin. Detta borgar för hög kvalitet och ett säkerhetstänk som kommer alla till godo, såväl barn som föräldrar. Dess tillbehör är lätta att få tag på då märket är globalt vilket ger en trygghet för alla användare.

Det Sammantagna Betyget

Syskonvagnen BOB Revolution SE Duallie Stroller är tillverkad på ett sådant sätt att den väldigt användbar i alla förhållanden. Oavsett hur eller var du använder den, så kommer den inte att göra dig besviken. För dig med en aktiv livsstil så är den det absolut bäst valet, både för dig men också för dina barn!

Den är tillverkad i lätt men hållbart material, detta samtidigt som den är lätt att fälla ihop, gör den till en vagn som är lätt att hantera oavsett personens styrka eller storlek.

Den gör helt enkelt att man vill gå ut med sina barn!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *