Bästa multifunktionsvagn

Bästa multifunktionsvagn 2022

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. North 13.5 Roadster Cykelvagn2. Cybex Sport ZENO3. Hamax Outback Cykelvagn + Joggningkit
North 13.5 Roadster CykelvagnCybex Sport ZENOHamax Outback Cykelvagn + Joggningkit
Se priset härSe priset härSe priset här

Att välja en barnvagn till din nyfödda är ett svårt val som du kommer ställas inför. Det finns väldigt många olika varianter och det kan vara svårt att veta vilken barnvagn som passar just dig.

Om du vill ha fördelen att enkelt kunna cykla, springa eller jogga med ditt barn så kan en multifunktionsvagn vara något för dig. Det passar för de allra minsta till äldre barn och här nedan listar vi våra favoriter!

Topp 3 multifunktionsvagnar bäst i test 2022

1.Vår vinnare! North 13.5 Roadster Cykelvagn

 • Rymmer upp till 2 barn
 • Säkerhetssele med vadderade axelband
 • Stabil körning
 • Regnskydd

Vår vinnare är North 13.5 Roadster Cykelvagn . Det är ett mycket praktisk set som är väldigt enkel att använda. Denna vagn kan köra ett eller två av dina barn på samma gång. Förutom att koppla den bakom cykeln kan du även promenera med den som en helt vanlig vagn. Utöver det går den även att använda på skidsemestern.

Denna cykelvagn är lättviktig och kommer inte bli någon belastning vid transport. Den är även gjord utav ett stabilt material och är utrustad med stora 20-tums hjul som gör din färd mycket bekväm. Med de reflekterande detaljerna som finns på alla sidor och den höga flaggan kommer du garanterat synas i trafiken och i mörkret.

Cykelvagnen garanterar dig en säker körning och det är bland annat tack vare fotbromsen och det roterande framhjulet. Dina barn kommer också få en sig en trygg och säker resa med säkerhetsselarna och de vadderade axelbanden. Det finns även gott om benutrymme i vagnen och säkerhetsselarna går att flytta på så det blir en jämn vikt.

Vagnen är utrustad med ett allväderskydd i två olika delar, det understa lagret är ett slags nät som kommer ge dina barn en god ventilation. Det yttersta lagret är ett regnskydd och på sidorna av vagnen finns det fönster.

2. Cybex Sport ZENO Multifunktionsvagn – Ultrakompakt!

 • Bra reflexdetaljer
 • Förvaringsutrymmen
 • Ultrakompakt hopvikning
 • Barn från 6 månader till 4 år

Cybex Sport ZENO Multifunktionsvagn är perfekt för dig som gillar att sporta men som samtidigt vill eller behöver ha ditt barn med dig. Det är en mycket stilren modell som är snygg på vägarna. Klädseln som vagnen är prydd med är väldigt vädertålig och du kan enkelt ta av den om den behövs tvättas eller bytas ut.

Den är supersmidig att både jogga och gå med och är framförallt väldigt lätt att dra fram. Om du skulle behöva ta med vagnen på någon bilresa går den enkelt att vika ihop och förvara i bakluckan. Vagnen är utrustad med en handbroms, bakfjärding och lufthjul och den garanterar dig en säker träning när det kommer till promenader i skogen eller på stan.

Vagnen är utrustad med reflexer så du och ditt barn kommer synas lika bra i mörkret som på dagen. Det finns förvaringsutrymmen där du kan förvara dina personliga saker eller skötväskan till exempel. Den erbjuder ditt barn en god ventilation och har en maxvikt lastkapacitet på 34 kilo. Vagnen är lämplig för barn från 6 månader till 4 år gamla.

3. Hamax Outback Cykelvagn + Joggningkit – Vattentät!

 • Insektsnät + UV-skydd
 • Bra reflexer
 • Vattentätt polyestertyg
 • Två sitsar med fempunktsbälte

Hamax Outback Cykelvagn + Joggningkit passar framförallt dig som gillar att hålla igång och kunna ta med vagnen på dina utomhusaktiviteter. Den är perfekt att sätta på cykeln när du kör barnen till dagis eller när du känner för att ta dig en joggningsrunda. Den fungerar även att användas som en helt vanlig vagn till vardagen.

Detta är möjligt tack vare Dubbel-locking systemet som vagnen är utrustad med. I denna vagn får två av dina barn plats samtidigt, men det går lika bra att endast köra ett åt gången. Den är bekväm för dina barn att sitta i och lika skön för dig att köra. Handtagen kan du justera i den höjd du önskar och är gjorda av ett skönt ergonomiskt skum.

Bakhjulen på vagnen är 20-tums luftfyllda som du kan ta av på ett smidigt sätt om det önskas. Det finns ett förvaringsutrymme och en parkeringsbroms samt ett insektsnät och praktiskt UV-skydd. Det finns dessutom plats för två LED-lampor både fram och bak på vagnen. Materialet på vagnen är vattentätt så du behöver inte oroa dig över att de ska råka bli blöta.

Vagnen rekommenderas att användas från 6 månader och uppåt och maxlängden på barnet är 117 centimeter. Detta är en praktisk joggingvagn som ger ditt barn en garanterat stadig och bekväm åktur.

Vanliga frågor om multifunktionsvagnar:

Hur kopplar man vagnen till cykeln?

Detta kan låta svårare än vad det egentligen är. För att du ska kunna fästa din vagn på rätt behöver du först se till att cykelarmen är fastmonterad på cykelvagnen. Du kommer även behöva montera fast vagnens fäste på cykelns bakhjul. Efter det kopplar du ihop cykelarmen och cykeln genom att fästa ihop delar med en sprint och säkra fästningen med en vajer med karbinhake. När allt är gjort är det bara att börja trampa!

Hur stora barn ryms i multifunktionsvagnen?

Detta kan variera en del eftersom olika modeller erbjuder olika utrymmen inuti vagnen. Längden på ryggstödet och höjden mellan golv och tak avgör hur stora barn som kommer få plats i vagnen. Något som rekommenderas är att låta dina barn sätta sig i den med cykelhjälmar för att se att de får plats även på ett säkert sätt.

Hur låser man sin multifunktionsvagn?

Det sista du vill när du precis köpt en vagn, är att den skulle råka bli stulen. Det bästa sättet att förvara den är i ett garage eller något typ av förråd i din trädgård. Om du inte har tillgång till det är det viktigt att du låser fast den till någonting med ett väldigt säkert lås.

Källor:

https://familjeinfo.com\test-basta-cykelvagn

https://www.xn--bst-i-test-q5a.se/cykelvagn

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa multifunktionsvagn

Jollyroom
BabyV
Prisjakt
Pricerunner
Testfakta